Badekarpadlingen

Badcom bilde

Velkommen til årets studentbegivenhet i 2021

Om Badcom

BadCom er en komité under Smørekoppen, og arrangerer i år den 25. september, den 43. Badekarpadlingen. Badekarpadlingen er for alle førsteklassestudentene som ønsker å delta. Det hele går av stabelen på Marinen, og det er her dere skal vise at deres flåte, fartskar og linje er best!

Badcom bilde

Før badekarpadlingen

Før selve dagen vil det konkurreres i to grener; BadKart og Show. BadKart går utpå å dytte en av dine lagkamerater i et rullende badekar gjennom en løype med diverse hindere. Her kan man vinne et badekar som vil gjøre starten av byggingen enklere, samtidig sanke poeng.
Showet går ut på å presentere linjens konsept for årets flåte. Her har det tidligere vært både rap, slibrige danseshow, pyroeffekter og sang om hverandre. Alt blir godt mottatt av publikum, og juryen (BadCom) vil kåre vinneren. Her er det muligheter for ekstrapoeng!

Badcom bilde

To grener

Selve padlingen er delt opp i to grener, det originale FartsKar, og den nye grenen ShowKar. I begge grenene er målet å lage en flåte som på hver sin måte skal over Nidelven. Prestisjetunge FartsKar går i fire etapper over Nidelven. Her er det om å gjøre å komme seg over på kortest mulig tid. I showkar videreføres temaet fra showet med et kappløp på elven i et bonanza av kostymer, showing og heimertdunker (les: tønne hjemmebrent). Dette er uten tvil publikumsfavoritten og engasjementet rundt denne grenen har steget eksponentielt de siste årene. Her nytter det ikke å være redd for å bli skitten på fingrene og våt på beina.

Badcom bilde

Sponsorar av badekarpadlingen

Viktig

Det er viktig å få frem at det er linjene selv som står for alt av organisering, bygging,anskaffelse av materialer, planlegging og hemmelighold av byggested. Se bilder på nettsiden, videoer på Badekarpadlingens youtube-kanal, eller snakk med fadderne dine (eller også foreldrene dine dersom de er gløsinger). Reglene for ShowKar og FartsKar finnes på en egen side. Om noe skulle være uklart, er det bare å ta kontakt med styret i BadCom på badcom.mail@gmail.com eller på Badekarpadlingens facebookside. Dette er Trondheims største årlige studentarrangement og et minne du vil huske i lang tid!

Når det kommer til prisene er det viktig å huske at det er BadCom som har lovgivende, dømmende og utøvende makt. Hvilket betyr at skal man helt til topps sitter smisk og bestikking i høysetet. Alt går lettere med smøring!