Step 1


Hør med klassen din om noen har laget en facebookgruppe til badekarpadlingen for din linjeforening. Hvis ingen har laget en gruppe så kan du opprette den selv og invitere alle fra din klasse. Det er her dere burde diskurtere og avtale hva dere planlegger å gjøre. Dere burde diskutere hva dere har lyst til å fokusere mest på. Kanskje synes dere smisking er det morsomste og velger å fokusere mest på det, eller om dere har en knall idé til en sabotasjevideo. Eller så har dere kanskje lyst til å fokusere på alt like mye.

Step 3


Finn ut hvem Badcom (styret for badekarpadlingen) besetningen er og når Badcom har kontortider i ditt bygg. Under kontortiden vil du finne noen fra styret som du kan smiske med for å få poeng. Dersom dere gjør et godt nok inntrykk vil vi gi dere kordinater til et badekar til en annen linjefornening.

Step 4


Når dere har fått tak i en annens linjeforenings badekar har dere 24 timer på å sabotere badekaret. Her er det bare fantasien som setter grenser. Kanskje tagger dere ned badekaret, kaster rottne egg oppi, eller kanskje dere får tak i noe gjødsel fra en lokal gård. Dere kan få inspirasjon fra tidligere sabbotasjer her. NB: Husk å dokumentere sabbotasjen så vi kan dele dem med alle andre :)

Step 5


hovedsiden kan dere se hvor lenge det er til selve badekarpadlingsdagen. Det er da deres forening skal ha laget en flåte til å flyte over Nidelva. Det er derfor viktig at dere begynner tidlig med å skaffe materialer for å lage flåten deres. Det vil arrangeres en felles dag for alle linjeforeningene hvor man kan få hjelp til å bygge flåten sin. Det vil ikke være noen materialer her så det må dere ha skaffet selv innen da.